BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

iklan jap

www.sophiepariscloset.com/airfey7

www.sophiepariscloset.com/airfey7
http://www.sophiepariscloset.com/airfey7

Wednesday, May 12, 2010

IRONMAN 2, best ke?


tadi pkl 11am sudah beli tiket IRONMAN 2 pkl 620pm...korum i~shepa, ada & zah.....kerana mereka2 menghormati status bini org i pegang ni, semua berkorban xde join kelas gedix2 i lepas kerja bersama cikgu Bryan @ Sports Toto Fitness...sorila cikgu Bryan

review muvi best la even IRONMAN 1 lagi best tp macam nak ada IRONMAN 3 je....lihatla hasil gambo ni,huhuhu walaupn (hanya mereka dlm gambo ni je paham)
can uols c my face yg glowing? (correction:berminyak je tu) sebbek semua gg nmpk putih, i suke
mcm posing band musik x?i gagal g dance class so lps gian wat strecthing cum posing tu


1015pm
i kena pow @ endah parade...konon2 nk jln suke-suki kat situ & xmo ikut lingem g K4 kn. tetibe ada sorg akak ni dtg mintak RM10 xde duit.

akak~adik adik tlg akak. bole bagi akak RM10. akak doakn kesejahteraan adik. sumpah akak xkn mintak kat org lain lagi dah.
i~(buat muke blur dulu). yg akak beli hanger byk2 ada plok duit. bila nak blk ni dh pkl 10mlm ni. akak~akak byr hanger ni pn duit cukup2 je.tlgla adik, sian anak kecik akak ni. akak nk g toilet dulu ni dh xtahan jgk.tlgla bagi akak RM10. akak x tipu, sumpah.
i~sebelum soping akak tgk dulu duit akak cukup ke x?nyusahkan anak kecik akak ni je. sy bagi akak RM6 ni je, xnak bagi RM10. igt klu akak tipu sy berdosa ye.
tu jela kisahnya. so terus kol lingem suh cepat2, sebab i dh xde mood dh & kelaporan.

11pm
then kitorg singgah kedai hape ntah nama @ PUJ 2(i lupa) makan roti canai kosong dgn air bandung & air barli (rates roti canai best, kuah ampes; air pn xbest) pastu ada meow dtg, i share roti canai dgn dia...nk je bawak blk tp lingem x bagi...dh ramai kat umah ada 11ekor...sian sgt dia, may b kena buang or lost or majuk larik umah tp dh x tau jln blk sbb leher dia ada rantai loceng. i berdoa tuan dia mmg carik dia & jupe dia. sebab takut dia xleh survive klu meow org bela2 ni xreti sgt mkn food ntah pape ni....ni gambo dia tdo bawah kusi lps kenyang mkn roti canai.

3 comments:

Shepha said...

lepas ni Shrek,lepas tu Robin Hood,pastu Andartu Terlampau ahahahahah

efi hepi said...

andartu terlampau tunggu kat tv masa raya thn dpn laaaa...ish ish

ijachoms said...

hehe... i baru jumpe this blog...enjoyed d outing.. shrek sudah. next?